Radiofrecventa faciala RF
Radiofrecventa faciala RF

Descriere: Unda de radiofrecvență produce contracția fibrelor de colagen și stimulează formarea de fibre noi, elastic.

Rezultate : La nivel facial se observă efectul de reducere a ridării cutanate, imbunatățind vizibil textura pielii. Mai exact, atenuarea ridurilor și transformarea tenului intr-unul mai proaspăt, întinerit și luminos.


Mezoterapie virtuală
Mezoterapie virtuală

Descrierea: Tratamentul de mezoterapie virtuală prin dermoporatie  este o metodă avansată pentru că practic vorbim de o procedură care  ar fi posibilă doar cu ajutorul injecțiilor nu și în cazul  tratamentului cu MesoSonix. Nu există efecte adverse, durere sau riscuri. De regulă, din ingredientele unei creme,  efectiv în profunzime ajung doar 5%. Tratamentul de dermoporație însă face ca într-o singură ședință să pătrundă 95% din substanța activă.

Rezultate:

  • Redefinirea conturului fetei
  • Restituirea prospetimii tenului
  • Atenuarea vizibila si pe termen lung a ridurilor
  • Impiedica procesul de lasare a pielii.
  • Ten mai dens, mai ferm, mai elastic, mai bine hidratat.


Micropen
Micropen

Descrierea: Micropen Eclipse acționează prin intermediul unui capăt de unică folosință cu 12 ace de aur de 18 K. La percuția pe piele acestea produc o multitudine de micro-leziuni controlate ce au ca scop stimularea celulelor fibroblaste să secrete colagen si elastină.

Rezultate: Este o nouă inovație în medicina estetică ce îmbunătațește semnificativ aspectul vergeturilor, reducere dimensiunea porilor dilatați și aspectului general al pielii.


Liftexpress
Liftexpress

Descriere:  Ca să reîntinerești și să recâștigi tonusul facial, mușchii trebuie stimulați. Iar pentru un extraordinar lifting facial, soluția perfectă este tratamentul cu electrostimulare facială sau microstimulare facială. Cum există muschi faciali foarte rar folosiți, fitnessul facial este o solutie prin care să stimulăm toate grupurile de mușchi pentru a menține tonicitatea tenului.

Rezultate: lifting facial, tonus facial, un ten luminous si fresh.


Microdermabraziune cu pulbere de diamant
Microdermabraziune cu pulbere de diamant

Descriere: Microdermabraziunea este un tratament de cosmetică facială care presupune exfolierea tegumentului cu dischete abrazive cu pulbere de diamant hipoalergenic ce asigură un mai bun control asupra peelingului mecanic astfel realizat.

Rezultate: Se obține eliminarea stratului  pielii alcătuit în principal din celule moarte. Exfolierea acestui strat prin microdermabraziune aduce după sine o excelență regenerare celulară, și reechilibrarea fibrelor de elastină.

Curatirea tenului cu ultrasunet/manual
Curatirea tenului cu ultrasunet/manual

Descrierea: curatirea tenului cu ultrasunet se efectuiază cu ajutorul unui dispozitiv special care scoate murdăria din pori prin microvibrații. Curățirea manuală se recomandă pentru îndepărtarea comedoanelor, punctelor negre și albe.

Rezultate: curatirea cu ultrasunet nu este dureroasa și accelerează procesul de regenerare celulară. Curatirea manuala eliminarea punctelor negre,albe si comedoanelor.


Skintech
Skintech

Descrierea : Skin Tech este o tehnologie uimitoare care imbina in acelasi timp 3 terapii puternice pentru a obtine, intr-un tratament scurt si confortabil, cele mai bune rezultate posibile.

Rezultate: Skin Tech curata tenul, il face luminos si radios, sterge petele de pigmentare si intinereste tenul.

Înregistrează-te acum şi primeşte
reducerea Verii!
20 şedinţe de Eliminarea Celulitei
la preţ de 2700 lei în loc de 6800 lei .