fbpx
Chișinău, str. 31 August 1989, 38
062168309
iulianabeauty17@gmail.com

Este celulita o afecțiune a organismului sau o stare de normalitate?

Este celulita o afecțiune a organismului sau o stare de normalitate?

Celulita este o acumulare în exces a grăsimilor, toxinelor și lichidelor, dar și o dereglare a schimburilor de substanțe, care nu ține cont de vâstă și sex.

Celulita depinde de obiceiurile alimentare, de consumul de nicotină și cafeină, dar și aerul poluat stresul, factorii genetici, produsele cosmetice sintetice (șampoane, vopsele, make-up) conțin substanțe care pot deveni toxice.

Cum poți preveni sau diminua celulita?

Primul sfat este detoxifierea corpului, mai ales a colonului și a ficatului, se renunță la nicotină și cafeină,  la consumul exesiv de sare sau grăsimi. Fructele și legumele conțin fibre necesare digestiei, iar ceapa este legumă ideală în combaterea celulitei, deoarece actionează ca un diuretic natural, eliminând apa din celulele pielii. Este foarte benefic consumul alimentelor bogate în nutrienți precum afine sau nuci și este recomandat să se bea cât mai multă apă.

Mișcarea este importantă pentru un corp sănătos, tonifiat și fară celulită evidentă.

Rezultatele sunt mai rapide dacă mergem la un Centru de Estetică?

Rezultatele sunt spectaculoase atunci cand se optează pentru un abonament personalizat la un centru de estetică corporală.

Suntem diferiti, cu metabolism și arderi diferite, cu celulită aflată  în stadii diferite de evoluție. Pentru a personaliza un pachet de terapii care să se potrivească fieăarei persoane este necesară o diagnosticare inițială a celulitei.

Salonul nostru are o gamă largă de proceduri corporale care ne permit să eliminăm celulita:

  • vacuum
  • masaj trasdermic
  • vibromasaj
  • radiofrecvența premium RF
  • împachetări la tunel cu infraroșu
  • electrostimulare

Procedurile se aleg în dependență de gradul de celulită, calitatea pielii, și altor factori. Procedurile efectuate cu aparataj au un  randament mai mare decât masajul manual.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *