fbpx
Chișinău, str. 31 August 1989, 38
062168309
iulianabeauty17@gmail.com

Tratamente Corporale

RADIOFRECVENȚA CORPORALĂ RF

Descriere: Undele de radiofrecventa conduce o temperatura ridicata in profunzimea tesuturilor, pentru a trata in interior problema.
Rezultate: La nivel corporal se manifestă printr-o profundă tonifiere, instantanee. Conturează și redefinește liniile siluetei. Celulita dispare, aspectul de piele lăsată este complet eliminat. Acțiunea undelor de radiofrecvență continuă și după incheierea ședinței: pacientul resimte în continuare o căldură la nivelul zonei tratate.

PROGRAMEAZĂ-TE30 min.550 MDL

LIPOLASER

Descriere: Cele 2 lungimi de unda ale lui Zentisse Slim Light Laser, 658 nm si 980 nm lucreaza simultan pe efecte diferite cu ajutorul celor 8 capete mari de tratament si a celor 4 dispozitive mici. Laserul rece( 658 nm) vizibil in spectrul ochiului uman ca si prezenta a culorii rosii, actioneaza la o adancime de 0,8-1 mm stimuland celulele pielii (fibroblastele) sa sintetizeze de 200 de ori mai multe fibre proteice-colagen si elastina. Laserul profund, nevizibil (980 nm) penetreaza tesutul adipos la o adancime de pana la 4-5 cm, stimuleaza de 200 de ori procesul de lipoliza ( arderea grasimilor).
Rezultat: se observa o maximizare a tonusului, a fermitatii pielii si liftarea zonelor afectate de ptoza tegumentara( piele lasata) si scaderea in centimetri, reducerea stadiilor avansate de celulita si inlaturarea aspectului inestetic de ,,coaja de portocale”.

PROGRAMEAZĂ-TE30 min.400 MDL

IMPACHETĂRI LA TUNEL

Descriere: Procedura non-invaziva si non-agresiva de remodelare corporala. Impachetările la cald provoacă arderea accelerată a grasimilor.
Rezultatul: slăbirea în centimetri ultrarapidă. Aceste impachetări “topesc” grăsimile și ameliorează tonicitatea pielii. Aspectul de “coajă de portocală” dispare, pielea este uniformizată, neteda si luminoasă.

PROGRAMEAZĂ-TE45 min.400 MDL

ELECTROSTIMULARE CORPORALĂ

Descrierea: Electrostimularea presupune impulsuri electrice care actioneaza asupra musculaturii cu o frecvenţă şi intensitate adecvată pentru a genera o mişcare vibratorie fină a muşchilor.
Rezultate: Rezultatul este o mai bună circulaţie sanguine si limfatică plus arderea caloriilor si grasimilor aflate in exces in organism, cit şi refacerea elasticitatii pielii.

PROGRAMEAZĂ-TE45 min.350 MDL

VACUUM

Descriere: Procedura consta intr-un masaj de tip aspiratie, in urma caruia este imbunatatit vizibil aspectul pielii atinse de celulita. Astfel, se elimina stratul de grasime subcutanata, apa retinuta in tesuturi, precum si toxinele, favorizandu-se drenajul limfatic.
Rezultate: Terapia cu vacuum nu se limitează doar la arderea grăsimilor şi dislocarea lor, ci şi la scăderea considerabilă în centimetri şi ameliorarea vergeturilor. Stimulează mecanismele naturale ale corpului în lupta împotriva celulitei, restabilind tonusul şi fermitatea pielii.

PROGRAMEAZĂ-TE30 min.350 MDL

Resolady

Descriere: Metoda unică de lucru a aparatului Resolady constă într-un masaj care combină trei puteri – radiofrecvența , vacuum și ultrasunete.
Rezultate: Resolady elimină celulita, kg în plus, retenția de apă, pielea flască. Ajută la producerea de colagen și remodelează silueta.

PROGRAMEAZĂ-TE50 min.650 MDL

VIBROMASAJ 

Descrierea: Vibromasajul presupune tehnici de masare aplicate automat – miscari oscilatorii ritmice, cu presiuni intermitente, ale caror efecte sunt cu mult mai profunde decat in cazul unui masaj obisnuit. Aceasta forma de vibromasaj este extrem de eficienta in combaterea si prevenirea celulitei, chiar si in cele mai grave stadii.
Rezultate:
Eliminare celulita, Tonifiere musculatura si epiderma, Atenuare senzatie de picioare grele, Imbunatatirea circulatiei sangvine, Combaterea oboselii, Vindecarea migrenelor si cefaleelor, Cresterea nivelului de endorfine si a starii de bine.

PROGRAMEAZĂ-TE30 min.350 MDL

PRESODRENAJ

Descriere: este un costum special care inconjoara abdomenul, picioarele si un brat. Presso Symphony este dotat cu spatii pneumatice in care patrunde aer cu presiuni si etape diferite. Prin alternarea presiunilor si etapelor se preseaza pe lantul ganglionar, efectuand astfel drenajul limfatic intr-o maniera comoda si extrem de placuta.
Rezultate:
Eliminarea celulitei
Eliminarea adipozitatilor localizate
Redarea elasticitatii si fermitatii pielii
Atenuarea senzatiei de picioare grele
Detoxifierea organismului
Intarirea sistemului imunitar natural
Intensificarea curentului limfatic in organism

PROGRAMEAZĂ-TE40 min.300 MDL

MASAJ TRASDERMIC

Descrierea: Aceasta procedura se efectueaza intr-un costumul special cu care se imbraca clientul, scazand forta de frecare cu tegumentul pentru a actiona cu eficienta dar si pentru a elimina riscurile de aparitie a hematoamelor, vanatailor la nivelul epidermei, dar fara sa diminueze puterea de aspiratie a masajului . Astfel, se obtin rezultate mai bune intr-un timp mai scurt. Rezultate: Eficienta masajului transdermic este dovedita imediat dupa prima sedinta, lar 24 de ore dupa prima sedinta, eliminarea lichidelor fiind de trei ori mai intensa.Dupa cateva sesiuni de tratament edemele sunt inlaturate, zonele afectate de celulita vor fi mult imbunatatite ca aspect, silueta schimbandu-si conturul de la o sesiune la alta.

PROGRAMEAZĂ-TE30 min.700 MDL

CRIORADIOFRECVENTA

Descrierea: Multi/Monopolara oferita de aparatul Sculptor este un concept unic. Principiul ce sta la baza acestei terapii inovative este uniune intre criogenie (-10 grade) si termo-terapie. Diferenta enorma intre cele doua praguri termice este simtita la nivelul tesutului ca un soc termic.
Rezultate: liftingul tegumentului, reducerea celulitei si diminuarea adipozitatilor localizate.

PROGRAMEAZĂ-TE30 min.650 MDL

HIMFU

Descrierea: terapie futurista non-invaziva ce actioneaza prin emisie de unde acustice de intesitate mare. Undele sonore cu energie concentrate au efect termomecanic distrugand spontan celulele grase vizate, fara a afecta dermul sau tesuturile aferente zonei de lucru.

Rezultate: distruge stratul adipos

PROGRAMEAZĂ-TE30 min.750 MDL