fbpx
Chișinău, str. 31 August 1989, 38
062168309
iulianabeauty17@gmail.com

Tratamente Faciale

RADIOFRECVENTA FACIALA RF

Descriere: Unda de radiofrecvență produce contracția fibrelor de colagen și stimulează formarea de fibre noi, elastic.
Rezultate : La nivel facial se observă efectul de reducere a ridării cutanate, imbunatățind vizibil textura pielii. Mai exact, atenuarea ridurilor și transformarea tenului intr-unul mai proaspăt, întinerit și luminos.

PROGRAMEAZĂ-TE30 min.450 MDL

MEZOTERAPIE VIRTUALĂ

Descrierea: Tratamentul de mezoterapie virtuală prin dermoporatie este o metodă avansată pentru că practic vorbim de o procedură care ar fi posibilă doar cu ajutorul injecțiilor nu și în cazul tratamentului cu MesoSonix. Nu există efecte adverse, durere sau riscuri. De regulă, din ingredientele unei creme, efectiv în profunzime ajung doar 5%. Tratamentul de dermoporație însă face ca într-o singură ședință să pătrundă 95% din substanța activă.
Rezultate:
Redefinirea conturului fetei
Restituirea prospetimii tenului
Atenuarea vizibila si pe termen lung a ridurilor
Impiedica procesul de lasare a pielii.
Ten mai dens, mai ferm, mai elastic, mai bine hidratat.

PROGRAMEAZĂ-TE30 min.600 MDL

MICROPEN

Descrierea: Micropen Eclipse acționează prin intermediul unui capăt de unică folosință cu 12 ace de aur de 18 K. La percuția pe piele acestea produc o multitudine de micro-leziuni controlate ce au ca scop stimularea celulelor fibroblaste să secrete colagen si elastină.
Rezultate: Este o nouă inovație în medicina estetică ce îmbunătațește semnificativ aspectul vergeturilor, reducere dimensiunea porilor dilatați și aspectului general al pielii.

PROGRAMEAZĂ-TE1 h1000 MDL

LIFTEXPRESS

Descriere: Ca să reîntinerești și să recâștigi tonusul facial, mușchii trebuie stimulați. Iar pentru un extraordinar lifting facial, soluția perfectă este tratamentul cu electrostimulare facială sau microstimulare facială. Cum există muschi faciali foarte rar folosiți, fitnessul facial este o solutie prin care să stimulăm toate grupurile de mușchi pentru a menține tonicitatea tenului.

Rezultate: lifting facial, tonus facial, un ten luminous si fresh.

PROGRAMEAZĂ-TE30 min.450 MDL

MICRODERMABRAZIUNE CU PULBERE DE DIAMANT

Descriere: Microdermabraziunea este un tratament de cosmetică facială care presupune exfolierea tegumentului cu dischete abrazive cu pulbere de diamant hipoalergenic ce asigură un mai bun control asupra peelingului mecanic astfel realizat.
Rezultate: Se obține eliminarea stratului pielii alcătuit în principal din celule moarte. Exfolierea acestui strat prin microdermabraziune aduce după sine o excelență regenerare celulară, și reechilibrarea fibrelor de elastină.

PROGRAMEAZĂ-TE30 min.500 MDL

CURATIREA TENULUI CU ULTRASUNET/MANUAL/COMBINAT

Descrierea: curatirea tenului cu ultrasunet se efectuiază cu ajutorul unui dispozitiv special care scoate murdăria din pori prin microvibrații. Curățirea manuală se recomandă pentru îndepărtarea comedoanelor, punctelor negre și albe.
Rezultate: curatirea cu ultrasunet nu este dureroasa și accelerează procesul de regenerare celulară. Curatirea manuala eliminarea punctelor negre,albe si comedoanelor.

PROGRAMEAZĂ-TE1h 30 min – 2h 750 MDL

Oxigenoterapie

Oxigenoterapie— un dispozitiv prevazut cu un flacon/recipient in care se introduc diferite seruri cu ingrediente active( acid hyaluronic, multivitamine, etc)pentru a fi pulverizate fin la nivelul barierei epiderm-derm.

Rezultatul: consta intr-o hidratare si luminozitate faciala.

PROGRAMEAZĂ-TE30 min.350 MDL

 Resolady facial

Descriere: Metoda unică de lucru a aparatului Resolady constă într-un masaj care combină trei puteri – radiofrecvența , vacuum și ultrasunete.
Rezultate: Resolady elimină ridurile fine, barbia dubla.

PROGRAMEAZĂ-TE20 min.400 MDL